Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, întâlnire offline între bloggeri de beauty din Galaţi şi Brăila

Aflat la prima sa ediție, Galați Beauty Swap este un eveniment local în cadrul căruia bloggerii şi bloggerițele pasionate de frumusețe din Galați și din Brăila se reunesc la o ceașcă de ceai cald și povestesc, testează și schimbă păreri și produse.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 ianuarie 2018, începând cu ora 13.00 la Boulevard Pub. Preţ de câteva ore, cei interesaţi de industria de frumuseţe aşa cum este ea transpusă în mediul online, pot împărtăşi experienţe, se pot cunoaşte şi de ce nu, învăţa uni de la alţii modalităţi noi de promovare.

Evenimentul va începe cu o prezentare publică susținută de Alina Grigorescu, Sales manager al companiei Yves Rocher România, care a acceptat să susțină blogosfera gălățeană prin prezența la eveniment.

De asemeni, participantele vor avea parte și de câteva surprize oferite de sponsorii evenimentului, anunţă organizatorul evenimentului, Ioana Pavel, bloggerul din spatele One Day Butterfly Blog. Detalii pot fi aflate pe pagina de Facebook a evenimentului sau la adresa de mail oneday_butterfly@yahoo.com.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

3 Comments

  1. Pingback: Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, întâlnire offline între bloggeri de beauty din Galaţi şi Brăila – Delia Gavriliu

  2. Pingback: Galați Beauty Swap #1 – One Day Butterfly Blog

  3. Pingback: Galati Beauty Swap #1 – Behind the lines

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*