ŞAH: Mihai Eduard Pădurariu – VICECAMPION MONDIAL, secțiunea șah blitz, la categoria sub 13 ani

ŞAH: Gălăţeanul Mihai Eduard Pădurariu – VICECAMPION MONDIAL, secțiunea șah blitz, la categoria sub 13 ani.Săptămână trecută a avut loc la Iaşi, CAMPIONATUL MONDIAL ȘCOLAR DE ȘAH. În perioada 21 – 30 aprilie 2017 576 de sportivi din 41 de țări au „vizitat” Iaşi-ul pentru a se întrece la şah.

Structura competiției: 12 grupe de vârstă, respectiv: 7, 9, 11, 13, 15 și 17 ani, 9 runde în sistem elvețian.

Sportivul Mihai Eduard Pădurariu, de la Clubul Sportiv „Şah Club Galaţi”, preşedinte Adrian Smărăndoiu, a obținut locul II – VICECAMPION MONDIAL, la secțiunea șah blitz, la categoria sub 13 ani.

CS ” Șah Club Galați ” a participat cu 4 sportivi: Gabriel Iorga la categoria sub 7ani, Nikolas Pădurariu și Andrei Iorga la categoria sub 9 ani și Mihai Eduard Pădurariu la categpria sub 13 ani. Din  delegatia noastra au făcut parte si 2 arbitri : MI Lucian Filip si Lucian Jugaru, ambii au arbitrat  grupa de 9 ani.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, s-a desfăsurat şi CUPA PRIMĂVERII, TULCEA 29 – 30 aprilie 2017

De data aceasta, la Tulcea a avut loc competiția de șah rapid Cupa Primăverii, organizată de ACS Logic Delta. Concursul s-a desfășurat pe parcursul a 7 runde, în sistem elvețian, cu timp de joc 25 min + 2 sec/mutare. Au participat sportivi cu vârste sub 15 ani, legitimați la cluburi sportive din Galați, București, Brăila și Tulcea.

CS ” Șah Club Galați ” a participat cu 3 sportivi: Dumitrașcu Andrei-Cezar 9 ani, Moisi Diana și Crăiță Alexandru 11 ani. După 7 runde clasamentul sportivilor noștri este:

 • Moisi Diana – Locul I feminin;
 • Crăiță Alexandru – Locul I la categoria sub 11 ani;
 • Dumitrașcu Andrei-Cezar – Locul III la categoria sub 13 ani;

20170430_212029CUPA  NAȚIONALĂ DE ŞAH A POLIȚIȘTILOR LOCALI DIN ROMÂNIA 

CS ” Șah Club Galați ” în parteneriat cu Poliția Locală Galați, organizează Cupa Națională a Polițiștilor Locali din România – faza regională. Câștigătorii se califică la faza finală care se va desfășura la Căciulata în perioada 12 – 13 mai 2017.

Participă județele din zona de sud-est, până în prezent anuntându-şi participarea reprezentanţi ai polițiilor locale din Bacău, Brăila, Galați și Vaslui.

Competiția se va desfășura miercuri 03 mai 2017, la sala 217 din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, începând cu ora 12,00, anunţă printr-un comunicat de presă preşedintele CS „Șah Club Galați”, ing. Adrian Smărăndoiu.

CLUBUL SPORTIV „ŞAH CLUB GALAŢI îşi desfăşoară activitatea în Galaţi, str. Alexandru Cernat nr. 33. Pentru înscrieri puteţi apela tel. :0756.816.785; 0744.131.263; 0773.804.940.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

 1. Sahist says:

  In primul rand, Mihai Padurariu, nu este galatean! Este din Suceava, activeaza la un club din Galati, atat tot! Deci, din start, stirea este falsa, una de propaganda.

  In al doilea rand, observ ca ati descris un turneu mic din Tulcea, dar weekend-ul asta, la Severin, a fost u turneu international de sah, unde multi galateni au luat premii importante!

  De unde luati informatiile, stimabililor?

  Tendentioase, bineinteles.

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*