S-a dat undă verde amenajării noului târg auto de pe strada Macului

Primăria a finalizat procedura de licitație pentru atribuirea contractului de proiectare și construire a noului târg auto de pe strada Macului, lângă parcarea de TIR-uri.

Contractul a fost atribuit Asocierii S.C. Rovis Lider S.R.L și Atu Consulting, a cărei ofertă pentru proiectare și lucrările de execuție este 3.394.307 lei, fără TVA.

Termenul prevăzut pentru proiectare este de 90 de zile iar cel pentru execuția lucrărilor este de 9 luni.

Conform caietului de sarcini vor fi realizate spații expoziționale pentru autoturismele scoase la vânzare, spații de parcare pentru autoturismele vizitatorilor, platformă betonată pentru amplasarea unor module, spații pentru comercializarea pieselor auto, instalații de iluminat și alei interioare.

„Cei care vor dori să își vândă propriul autoturism sau gestionează o afacere care implică vânzarea sau cumpărarea de mașini vor avea aici spații suficiente disponibile și în timpul săptămânii nu doar în zilele de weekend. De asemenea vor exista spații special amenajate pentru comercializarea pieselor auto și locuri de parcare pentru vizitatorii târgului.

Din momentul în care se va da ordinul de începere a lucrărilor cele două firme care au câștigat licitația pentru proiectare și execuția lucrărilor vor avea la dispoziție 12 luni pentru a finaliza acest proiect atât de important pentru decongestionarea spațiilor publice.

Prin această investiție sperăm să îi convingem pe toți cei care au mașini la vânzare că spațiul public sau locurile de parcare, și așa puține, nu sunt spații expoziționale”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*