Rocadă la conducerea „Transurb”: Gigel Caliga, director interimar în locul Genicăi Totolici

După 12 ani în care s-a aflat pe funcția de director general al Transurb SA, Genica Totolici a fost înlocuită interimar cu economistul Gigel Caliga. Decizia a fost luată de membrii Consiliului de Administrație, care s-au întrunit luni în ședința programată pentru a hotări cine va conduce societatea după ce mandatul Genicăi Totolici s-a încheiat pe data de 2 decembrie.

Înlocuirea directoarei generale a Transurb era previzibilă. Genica Totolici nu mai conducea efectiv societatea de pe data de 29 noiembrie, când Consiliul de Administrație s-a întrunit în ședință extraordinară și a hotărât să ridice dreptul de semnătură al lui Totolici, mandatându-l să asigure conducerea executivă a societății pe șeful Serviciului Exploatare, Constantin Graur.

Acum, după ce a expirat și termenul de 2 decembrie, la care se încheia și din punct de vedere juridic mandatul fostei directoare, a fost numit director general interimar Gigel Caliga, al cărui mandat va fi până la organizarea unui concurs pentru funcția de director general al Transurb.

Gigel Caliga a fost ales consilier municipal PNL în legislatura 2012-2016. Pe fondul tensiunilor din PNL între Victor Dobre și fostul primar Marius Stan, Caliga a demisionat din PNL, preferând să rămână consilier independent. Ulterior s-a înscris în organizația din Galați a Partidului  Liberal Reformator, condusă de Cristian Dima, de asemenea demisionar din PNL din cauza certurilor dintre Dobre și Marius Stan. Partidul Liberal Reformator s-a transformat în ALDE prin fuziunea cu Partidul Conservator.

Gigel Caliga este economist și auditor.

 

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*