Revelionul studențesc

Ce dacă a început sesiunea, iar cursurile așteaptă cu zecile să fie citite? Când este vorba despre petrecere, orice student pune examenele pe locul al doilea. Iar când petrecerea este „Revelionul studențesc”, atunci chiar că distracția trece pe primul loc. Peste 200 de studenți basarabeni, care învață la facultățile din Galați au sărbătorit azi-noapte din nou intrarea în anul 2015.

Chiar dacă au mai petrecut de două ori, o dată pe stil nou și o dată pe rit vechi, a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii ianuarie să organizeze Revelionul studențesc. S-au întâlnit la Cantina nr. 1 și de la ora 21.00 au dat startul petrecerii. Și pentru că timpul este prețios, studenții nu au lăsat să treacă niciun minut fără să se distreze.

„Ne-am adunat toți basarabenii din Complexul studențesc „Alexandru Ioan Cuza” pentru a sărbători revelionul. Ne-am întors toți de acasă, din Basarabia și am ținut morțiș să ne petrecem. Chiar dacă sesiunea a început de astăzi o începem cu o petrecere”, a spus Andrei Jurcăneanu, președintele Clubului Studenților Basarabeni și Bucovineni.

Revelionul studențesc a fost organizat de Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni din care fac parte 600 de studenți.  

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Are cineva mai multe poze sau video ?

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*