Miercuri, 21 octombrie 2020

EVENIMENT

Revelion de coșmar la un restaurant din Galați

Comentarii
 1. Aura Afloroae spune:

  Eu am fost la Restaurant Diamond din Micro 17. Organizarea a fost bună, am avut spațiu pentru dans, muzica a fost bună, însă mâncarea a lăsat mult de dorit. La câți bani s-au dat, au adus o mâncare de slabă calitate

 2. A fost ca la votul uninominal…Trebuia sa fie cca.300 si au ajuns la peste 500…:)))))

 3. IULIA spune:

  DUPA PLATA SI RASPLATA ASA MERITA

 4. Bratu Adrian spune:

  A fost ca la Romexpo….vanghelion

 5. petria spune:

  Ce trebuie sa facem impotriva acestor patroni/administratori de restaurante, care vor sa dea lovitura intr-o noapte ? Rusine este putin spus , ar trebui sa nu mai intre nimeni la ei in restaurant, traiesc din banii nostri . Acesta doamna de la Restaurantul Diamond ar trebui sa plece din Galati . A fost neserioasa si la 8 martie 2014 si a continuat sa fraiereasca pe Galateni , credea ca dupa revelion o sa se mute in alta tara ? Pentru asemnea persoane trebuie sa luam atitudine , sa ii cerem daune pentru noaptea sticata . Si la o pomana cand te duci cei care te invita se poarta frumos , dar cand dai banii de ce isi bat joc acesti ” carciumari “.. Cred ca cei care doresc sa organizeze evenimente la acesta carciuma trebuie sa o ocolesca .Nu poti sa te lauzi ca oferi niste conditii grozave pe pagina de internet ,iar cand ajungi la revelion sa faci criza de inima , lumea dupa lume , fum de nu poti sa respiri si frig .De ce se lauda ca are conditi pentru 350 de persoane si ne ingramadeste peste 500 ? Rusineeeeeeeeeeee. O sa cerem daune , ca sa se sature aceasta admistratora , mai ales ca nu a dat chitanta pentru banii primiti , .
  Pe pagina cu reclama la domeniile Diamond , este trecut un pasaj care merita reprodus “Consideram profesionalismul ca fiind unul din cele mai importante aspecte in momentul in care esti implicat in servicii adresate populatiei. Cand iti tratezi clientii cu profesionalism, acestia vor fi cu adevarat multumiti si vor reveni.Va asteptam cu drag la Domeniul Diamond!” . Asa este scris , ce credeti despre profesionalismul administratorei de Diamond Galati ?

 6. niculaide spune:

  Eu am fost sa sarbatoresc 8 Martie si ne a ingramadit la o masa de 10 pessoane 18.Solutia nu m ai mergergeti la ei,sunt neseriosi si neavand clienti vor inchide.NESERIOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. sergiu spune:

  am fost 16 persoane si am plecat la 23 20. am primit banii inapoi azi 6 ianuarie ora 14 00

  1. petriaghe spune:

   Cum ati obtinut banii ?

 8. Elena spune:

  Din punctul meu de vedere cei care poarta o mare parte din vina pentru situatia creata sunt clientii care au platit un serviciu fara a primi un document fiscal care sa le garanteze prestarea serviciului respectiv si incurajand astfel evaziunea fiscala. In plus, ce asteptari poti avea de la un agent economic care opereaza astfel?! Marfa achizitionata fara documente fiscale, fara certificate de calitate (poate expirata sau la limita expirarii, ca este mult mai ieftina – nu conteaza daca se imbolnaveste cineva pentru ca nu pot dovedi ca au mancat la restaurantul lor intrucat nu au nici un document care sa ateste acest lucru), personal platit “la negru”, incasari fara facturi fiscale emise… Nu ai practic nici o garantie a calitatii serviciilor pe care le vei primi si nici o garantie ca vei primi serviciile promise de “patron”. Daca noi consumatorii nu luam atitudine impotriva acestor practici evazioniste, atunci nu se va schimba nimic in modul de abordare al restaurantelor care le practica, restaurante care vor continua sa-si desconsidere clientii. Este clar ca avem o mentalitate gresita daca din cei 500 de platitori “la negru” nici unul nu a sesizat organele de control care ar trebui sa intervina in acest caz.

 9. anonim spune:

  acum nu este obligatoriu sa faca chiar toata lumea revelionul la un restaurant etc ca nu toata lumea isi permite din pacate nu suntem toti acum bogati multi sunt saraci ei se multumesc daca fac revelionul si acasa ce le mai trebuie lor restaurant etc

 10. anonim spune:

  acasa e cel mai bine sa faci revelionul nu la munte la tara sau la restaurante de astea de lux etc

 11. alina spune:

  Si eu am petrecut 8 martie la acest restaurant, si nu mai calc vreodata pe acolo.bani multi,FOARTE AGLOMERAT,muzica proasta,mancare la standarde minime.

 12. irina maftei spune:

  noi trabuia sa avem nunta la havana,cu care am si semnat un contract de avans…respectiv nunta (sanlonul din micro 17 ) care era in tratative cu diamond…iar la vreo 3 luni inainte de nunta cica o preia diamond,…..dar dupa o luna o reia havana ca cica cei de la diamond nu au fost asa de seriosi si nu au achitat suma necesara (etc) ,,,deci…ne-am intors de unde am plecat…oricum….havana.,..tot respectul,servirea si mancarea ireprosabila!!!!! incercati sa vb cu ei si sa vedeti rezultatele!!! iar cei de la diamond…nu ma mira ca a fost un revelion de cosmar!!! sefa de acolo…ma rog…(s-ar putea sa fie mai multi sefi) nici ea nu stie ce vrea sau ce s-ar putea face…deci,nu incercati!!!! in rest,va urez,la multi ani si aveti grija pe viitor in cine aveti incredere si cum!!!

 13. Robert GL spune:

  Noi am fost la Havana M17, exact langa Diamonds si a fost bine , chiar prea cald a fost . Aranjamentele si amenajarile ft frumoase . Si a fost 280 lei dar au lasat la 250 lei

 14. Anonim spune:

  Vai, ce cosmar. Cred ca au ramas cu sechele grave.

 15. gavrila anisoara spune:

  Mai rau ca la Malnas nu putea fii.Frig,mancarea praf,muzica horror.Per total,dezastru.Japca pe fata.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *