Reţea de traficanţi de droguri din Galaţi cu „tentacule” în Vrancea și Brăila

Reţea de traficanţi de droguri din Galaţi cu „tentacule” în Vrancea și BrăilaPoliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au organizat percheziţii în trei judeţe, Vrancea, Galați și Brăila, pentru destructurarea unei grupări care se ocupa cu traficul de droguri.

„Au fost efectuate 10 percheziții în Focșani și Galați și am  adus la audieri 25 de persoane. Dintre aceștia, opt au fost reținuți, 3 din Vrancea și 5 din Galați. Persoanele au vârste între 62 de ani, respectiv mama unuia dintre bărbații reținuți și 24 de ani, cel mai tânăr dintre ei”, a declarat comisarul șef Costel Manea, șeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din caddrul IPJ Vrancea.

Persoanele reţinute sunt bănuite că au constituit un grup infracţional ce se ocupa cu vânzarea de droguri şi substanţe etnobotanice. La percheziții, poliţiştii au ridicat cantităţi de droguri, dar şi sume de bani şi telefoane mobile. Cele opt persoane reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere au fost prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În dosarul 2972/91/2016, instanța Tribunalului Vrancea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaților Ciulin Toma Nicușor, Voicu Octavian, Seranfir Adrian Constantin, Apostol Neculai, Feraru Tudor Cristian, Lescaie Ionuț și Manole Liviu, pentru Ciulin Elisabeta fiind dispus arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Pingback: Reţea de traficanţi de droguri din Galaţi cu „tentacule” în Vrancea și Brăila – Presa Online 24

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*