Sâmbătă, 19 septembrie 2020

EVENIMENT

Restricții de trafic pe Faleza Superioară!

Comentarii
 1. Petruta Moisi spune:

  Felicitam Primaria Galati pentru o astfel de decizie dorita, si ceruta, de mult timp. E drept ca intervalul orar propus este destul de redus, dar speram sa fie schimbat, si sa include toata perioada sfarsitului de saptamana cat de curand.
  Asa cum se intampla in multe centre urbane.

  Schimbarea va fi posibila doar daca galatenii, pietonii o vor si solicita.
  In sprijinul extinderii perioadei si orarului, si Agentia de Protectie a Mediului poate contribui, monitorizand calitatea aerului in zona, dispozitiv existand.
  Cum municipiul nostrum este inclus intr-un proiect despre transport durabil, inceputul se arata promitator. Comentariul meu este dat in numele echipei de la Centrul de Consultanta Ecologica Galati.
  Cu respect,

 2. Iulian spune:

  Credeam ca o inchide ca s-o renoveze cum ar fi fost de bun simt. S-ar putea sa se duca la vale cu tot cu petrecaretii lui stan.

 3. vocea strazii spune:

  Niste cretini batuti in cap!!!!cum s a oberservat si la celelalte actiuni similare,nu e aproape nimeni nu este interesat sa se plimbe pe autostrada cu 4 benzi. Paralizeaza traficul exasperand si locatarii din cartier mazepa cat si pe cei care vor sa vina cu masina din toate zonele orasului sa se plimbe pe malul Dunarii , nu sa faca depasiri pe linia dubla continua… Sunt cel putin 1000 de masini cu persoanele aferente care vin pe faleza in fiecare zi de week end… Retarzi care iau decizii din birouri fara sa se gandeasca serios la repercursiunile actiunilor lor!!!!

 4. IonV spune:

  Singurul lucru bun e ca n-o sa-mi mai sparga creierii cei cu motociclete modificate si ambalate la maxim ! Din cauza lor nu aveam liniste nici pe faleza inferioara !

 5. Zdrang spune:

  In alte centre urbane unde (cica) se intampla asa, cu siguranta ca exista strazi in buna stare care pot prelua fara probleme traficul auto.
  Noul Galati ce ofera unui parc auto in crestere exponentiala? Practic aceleasi strazi de acu’ 25 de ani, diferenta fiind ca prima banda e ocupata de masini oprite; mai mult, fereasca sfantul sa intre vreo strada in reparatie: urmeaza blocarea ei pentru cel putin un an (exemple sunt destule), celelalte strazi -si asa putine si inguste- fiind nevoite sa preia traficul.
  De regula, in toata lumea civilizata, strazile sunt destinate traficului auto; activitatile recreative se fac in piete sau parcuri, iar pietonii se plimba/deplaseaza pe trotuare. A, scuzati: de unde trotuare (chiar si neincalzite) in Noul Galati?
  Una peste alta, decizia blocarii traficului pe Faleza e o tampenie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *