Regulamentul de acordarea subvențiilor pentru centrale a fost modificat. Vezi aici care sunt noile prevederi

centrala-pe-gazRegulamentul aprobat de Consiliul Municipal pe 12 aprilie pentru acordarea subvențiilor pentru achiziționarea unor centrale de apartament sau alte echipamente de încălzire a fost modificat și potrivit primarului Ionuț Pucheanu „e posibil să mai fie nevoie de un act în plus, pentru că noul regulament e ușor adaptat față de cel vechi”.

La ședința de vineri,  consilierii municipali au revocat Hotărârea nr 158/12.04.2017, prin care erau stabilite condițiile acordării subvențiilor și au adoptat o nouă hotărâre prin care „se aprobă acordarea unui ajutor  financiar din bugetul local  în valoare de 3.000 lei pentru achiziționarea unui sistem de încălzire și apă caldă alternativ sistemului centralizat de termoficare, familiilor și persoanelor singure branșate în sezonul rece 2016-2017, care s-au  debranșat după data de 01.04.2017 de la sistemul centralizat de termoficare sau care urmează să se debranșeze”.

Consilierii au aprobat „Condițiile de acordarea a ajutorului financiar”, pe care le puteți citi accesând AICI.

A fost aprobat și modelul de angajament privind obligația depunerii documentelor justificative în termen, care poate fi vizualizat accesând AICI.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*