Record de gălăţeni la Pădurea Gârboavele

480x0În două zile de Paşte, vremea frumoasă a scos la grătar, la Pădurea Gârboavele, aproape 6.000 de gălăţeni. Iar dacă în ceilalţi ani, angajaţii Serviciului Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat aduna tone de gunoaie după petrecăreţi, acum, aceştia din urmă au dat dovadă de mult bun-simţ.

O pădure plină ochi

După o perioadă lungă, în care soarele s-a lăsat mult aşteptat, vremea frumoasă şi-a „făcut intrarea” chiar de Sărbătorile Pascale. Şi cum românul s-a născut grataragiu, gălăţenii nu au făcut excepţie şi au ieşit cu mic, cu mare în Pădurea Gârboavele pentru o friptură la iarbă verde, dar şi pentru relaxare. Pe o suprafaţă de 200 de hectare din pădurea gălăţenilor, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat au amenajat atât locuri pentru grătar, cât şi spaţii de joacă. Nu au fost uitaţi nici cei care au venit doar pentru o gură de aer proaspăt. „Am amenajat în Pădurea Gârboavele locuri de joacă pentru copii, peste 100 de grătare, mese şi bănci din lemn, umbrare, coşuri pentru gunoaie. Totodată, avem în Pădurea Gârboavele cişmele cu apă şi toalete ecologice, iar în fiecare dimineaţă, începând cu ora 6.00, echipe ale serviciului nostru au ecologizat pădurea, pentru ca atunci când gălăţenii au venit la iarbă verde, să vină cu plăcere. Fiecare maşină care a intrat în pădure a primit câte un sac ecologic, gratuit, pentru ca oamenii să nu lase resturile în pădure, ci să le depoziteze în mod civilizat. Chiar vreau să le mulţumesc celor care au venit de Paşte la Gârboavele pentru că am remarcat că au dat dovadă de foarte mult bun-simţ şi nu au aruncat gunoaiele la voia întâmplării. Pe lângă coşurile de gunoi, clasice, am avut şi trei grupuri de pubele pentru ecologizarea selectivă”, a declarat Vali Viorel Sandu, directorul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat Galaţi.

Continuarea acestui material o puteţi citi în ediţia print a săptămânalului PresaGalaţi.ro, care va apărea vineri, 17 aprilie. Săptămânalul poate fi achiziţionat de la orice punct de difuzare a presei, precum şi de la vânzătorii volanţi.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Nu sunt 100 de gratare in garboavele si intrarea nu e gratis. Se da un sac dar se plateste intrare la bariera.Nu mai mintiti sau dezimformati populatia.

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*