Joi, 9 iulie 2020

SOCIAL/SĂNĂTATE

Protest de stradă pentru înființarea unui cinematograf la Galați

Comentarii
 1. ati avut in tiglina…..insa a devenit disco vip 2000

 2. La munca golanilor nu la cersit un cinematograf in strada, scursuri ale societatii cu muci in nas ce sunteti

  1. Alex spune:

   Wow dar de ce atâta ură? Nu este justificata de absolut nimic, altceva mai bun nu ai de făcut?

  2. Isabella spune:

   Ce este rau in avea un cinematograf in oras? Galatenii nu au dreptul la avea un loc in care sa re relaxeze un weekend..? Vi se pare normal sa cheltuim bani aiurea pe transport/combustibil pana la Braila pentru ca edilii nostrii au furat bani alocati pentru infrumusetarea orasului.?
   Mi se pare de foarte prost gust comentariu dumneavoastra si chiar dati dovada de scursura a societatii cu muci in nas :).

  3. ionut spune:

   va sustin ne dati locuri de munca sau doar vreti sa judecati perceptiile noastre? Fie , fiecare are drepturi si nu neaparat daca cere ceva este golan sau mucos.Deci din cate vad dumneavoastra aveti o problema cu populatia tanara , tinerii suntem scursuri? bine vrei sa vezi daca nu am fi noi aceste “scursuri ” maine nu ar exista un viitor? Din pacate dumneavoastra ati demonstat cat de inapoiata poata sa fie gandirea unora.

  4. George Sirbi spune:

   Bai retardatule , vezi-ti de biletele tale !

 3. Eugen Ioan spune:

  ce comentarii de oameni senili aveti …adica vi se pare ceva normal sa te duci la Braila sa vezi un film…ptr ce ..ca nu au vrut autoritatile batai de cap?. Nu avem nimic in orasul asta ptr ca ani la rand am avut doar imitatii de primar oameni fara minte care nu “vrut batai de cap” ci doar banii publici. Nu luati atitudine si veti locui ca-n Valea Jiului!

 4. Tes Cosmin spune:

  Mall ul din Brăila va da faliment daca nu se mai duc gălățenii acolo si de aici…..e clară treaba de ce nu vor sa faca in Galati!

 5. cinema doina ar fi minunat

 6. Esna Lidia spune:

  Nu conteaza ce am avut , conteaza ce dorim acum sa avem!

 7. Eugen Ioan spune:

  mai sunt firme care pot investi intr-un cinema , nu trebuie sa vina cinemacity sa faca, ptr ca deschizand in braila nu vor face si in galati ..multiplex de exemplu nu este in zona.

 8. Alberto Antonio Alfredo spune:

  Iesiti in strada pentru sportul galatean care moare, dati-o incolo de cinematograf.

 9. GROAZNIC.!!!!.Cand eram in liceu ( SCOALA MEDIE DE CULTURA GENERALA) ,in Galati erau 6(SASE) cinematografe.ALO D-l BACALBASA ,nu va este putin jena.??

 10. Gafton Adrian spune:

  Vrem cinematograf la galati

 11. Gabriela Galeanu spune:

  Voi trait intr-o tara civilizata ,ati trait intradevar intr-o tara civilizata,sa stiti ce è un cinema in aer liber,mai aveti de crescut si dupa sa vb. Chiar daca sunt multe cinema inchise,de vina conduceri nu a noastra

 12. Valentin spune:

  Serios? Nu aveti 10 lei in buzunar pentru transportul dus-intors Galati-Braila, chiar asa ati ajuns sa va plangeti ca nu avem cinema, halal lenesi.

 13. Dima Camelia spune:

  De ce cinematografe…mai bn cluburii……drogurii,prostitie ceva ce ne caracterizeaza.

 14. ionut spune:

  … nu stiu cu ce ne ajuta vrea un cenematograf , de fapt eu am 20 de ani si nu am fost niciodata la unu, infine nu cred ca mar ajuta cu ceva vreau film biblioteca,net , tebelizor . Din cate stiu faceti un protest degeaba nu de alta dar chiar daca se deschide un astfel de cinema nu exista si oameni care sa vina… de ce nu exista cinema, simplu nu exista cerere deci este mult mai comod alte surse de informare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *