Proiectul Școala de Ucenici a ArcelorMittal Galați premiat la Concursul Naţional „H.R. Club” 2017

Proiectul Școala de Ucenici a ArcelorMittal Galați premiat la Concursul Naţional  „H.R. Club” 2017 Inițiativa administrației ArcelorMittal de a instrui profesional tinerii absolvenți în cadrul Proiectului Școala de Ucenicie a fost recompensată cu Premiul Special „Z Generation“ la Concursul Național „H.R. Club” 2017. Evenimentul, care a avut loc la București a reunit 300 de specialiști în resurse umane, reprezentând 35 de companii, în competiție fiind înscrise 65 de proiecte de resurse umane.

 „Școala de Ucenicie este una dintre principalele noastre ambiții la nivel de resurse umane. Organizația noastră a trecut printr-un proces continuu de transformare din 2009. Noi tehnologii și o nouă organizare sunt în curs de implementare, numărul de angajați și profilul acestora se vor schimba în următorii ani. Avem nevoie de tineri muncitori calificați, capabili să înțeleagă industria oțelului și noua noastră filosofie a securităţii muncii“, a declarat Mihaela Crăciun, directorul de Resurse Umane al combinatului.

foto 1 (10)În cadrul Şcolii de Ucenicie, aflată acum la a treia promoţie, ArcelorMittal Galați îşi formează viitorii muncitori, timp de 18 luni, în două etape. În prezent, peste 100 de ucenici trec printr-o instruire intensivă la locurile lor de muncă.

„Sperăm să păstrăm cât mai mulţi dintre ucenicii actuali“, a declarat directorul general al ArcelorMittal Galați,Bruno Ribo.

O nouă ediţie a Școlii de Ucenicie va fi deschisă în toamna acestui an, cu scopul de a instrui și de a angaja cel puțin alţi 100 de muncitori calificaţi.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*