Programări online la Serviciul de Pașapoarte

Pentru a se pune capăt cozilor de la ghișee Serviciului de Pașapoarte, a fost pus la punct un sistem programare online pentru depunerea actelor necesare în vederea eliberării documentelor de călătorie.

Programarea se poate face accesând site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Galaţi, www.prefecturagalati.ro, Evidenţa paşapoartelor, sau direct pe acela al Direcţei Generale de Paşapoarte http://www.epasapoarte.ro/Home/Programare.

În paralel, se vor depune documentele la ghişeu şi cu bonuri de ordine, care se eliberează zilnic, în intervalul orar 08.30 – 10.30, pe baza chitanţei de achitare a taxei de emitere a paşaportului, precum şi a documentelor aferente, originale şi copii.

Prioritate vor avea solicitanţii programaţi online.

„Facem apel către toţi cetăţenii să se prezinte din timp pentru obţinerea unui paşaport simplu electronic, valabil cinci ani (trei ani pentru solicitanţii cu vârsta sub 12 ani), având în vedere că acest tip de paşaport poate fi livrat la domiciliu/reşedinţă prin curierat Prioripost în termen de maxim 14 zile calendaristice. În acest fel se evită situaţiile în care este necesar un document de călătorie într-un termen mai scurt decât cel de livrare. De asemenea, rugăm solicitanţii să consulte informaţiile disponibile pe www.prefecturagalati.ro, Evidenţa paşapoartelor”, a declarat comisarul șef de poliție Aurelian Păduraru, șeful Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Galaţi.

Orice problemă specială se poate soluţiona la ghişeul de informaţii al serviciului sau în audienţă la şeful serviciului.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

3 Comments

  1. Halcov Alina says:

    Pentru l’uni.

  2. Halcov Alina says:

    Pentru luni

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*