Primarul a demis-o pe şefa Spaţiului Locativ pentru că a repartizat medicilor apartamente pline de mizerie

Primarul Ionuţ Pucheanu a demis-o pe şefa Serviciului Fond Locativ din primărie după ce aceasta îl informase că apartamentele repartizate unor medici sunt bune de locuit, dar în realitate situaţia era cu totul alta, apartamentele respective fiind cu instalaţiile distruse şi pline de mizerie după mutarea foştilor chiriaşi.

„Faptul că aceste locuinţe de serviciu care nu au apucat să intre în programul de igienizare şi reparaţii după ce au fost eliberate de către foştii chiriaşi au ajuns să fie prezentate ca fiind bune de locuit reprezintă ori rea-credinţă ori incompetenţă din parte funcţionarilor publici care au creat această situaţie. Drept pentru care, şefa serviciului Fond Locativ a fost demisă. Administraţia şi municipiul Galaţi au nevoie de profesionişti şi specialişti în toate domeniile, iar sprijinul nostru în vederea atragerii lor către oraşul nostru nu se va opri aici şi nici nu se va împiedica de incompetenţă sau rele intenţii. Prezint public scuzele mele medicilor pentru situaţia creată şi sper ca pe viitor să nu ne mai confruntăm cu astfel de cazuri”, a declarat Ionuţ Pucheanu.

Locuinţele de serviciu destinate medicilor de la Spitalul de Psihiatrie sunt într-o stare deplorabilă, cu pereţi scorojiţi, geamuri sparte şi ţevi ruginite. Un medic a postat, pe Facebook mai multe fotografii din două apartamente repartizate medicilor ca locuinţe de serviciu.

„După îndelungi aşteptări, conform legii, în sfarsit, Spitalul de Psihiatrie Galati primeşte prin marea bunăvoinţă a Primăriei, două apartamente destinate locuinţei medicilor: unul cu 4 camere, altul cu o cameră. Deşi iniţial au existat cinci medici care nu au locuinţă şi nu sunt din localitate, s-au aprobat cu mare greutate doar două. La predare-primire, Primăria a menţionat ca sunt în stare foarte bună. Las la aprecierea dumneavoastră aceasta stare foarte buna şi mai las la aprecierea dumneavoastră «respectul» şi preocuparea Primăriei Galati pentru medicii din spitalele din zonă. (Aş putea spune chiar că este bătaie de joc şi un gest ostentativ din partea edililor fiindcă am «îndrăznit» să le cerem aşa ceva”, a scris un medic pe Facebook.

Reprezentanţii Primărei au dat asigurări că, până la darea în folosinţă a acestora, se va face igienizarea locuinţelor.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Dar o ancheta de ce domna care a postat pozele primea apartament cu 4 camere cand are in proprietate vila la Sendreni pe cand ???

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*