Primăria vrea să reamenajeze Inelul de Rocadă. Cu concursul gălătenilor

Primăria Galaţi propune în premieră gălăţenilor să participe la reamenajarea zonei cunoscute ca „Inelul de Rocadă” şi lansează pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) contractul de servicii privind proiectarea arhitecturală a zonei „Inelul de Rocadă”.

Competiția este deschisă tuturor arhitecților și echipelor de arhitecți care au o propunere pentru această zonă, după care gălăţenii vor fi invitaţi pe site-ul Primăriei să îşi spună părerea despre proiectele rămăse în concurs.

Organizarea acestei competiţii are drept scop selectarea celui mai bun și mai interesant proiect arhitectural pentru perimetrul descris de denumirea Ultimul Leu, o zonă reprezentativă pentru orașul Galați

Este pentru prima dată când Primăria municipiului Galați lansează o competiție de acest gen în cadrul căreia un juriu format din specialiști în domeniu va analiza soluțiile înscrise în concurs. O altă premieră este votul cetățenilor. Lucrările care vor intra în competiție vor fi postate într-o secțiune specială pe site-ul Primăriei municipiului Galați, păstrându-se anonimatul concurenților, iar cei interesați să le vadă și să le voteze vor avea la dispoziție 10 zile de la momentul în care au fost postate.

Juriul competiției este format din:

Președintele comisiei: Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați,

Membri:

  • Teodora Voicilă, arhitect
  • Laurențiu Jalbă, director general DGSCUP
  • Cristian Capețis, director general DGILP
  • Aurel Condurache, director  S.C. Apă-Canal
  • Sergiu Porumboiu, arhitect
  • Liviu Cezar Durbacă, arhitect
  • Roxana Gheorghiu, arhitect
  • Liliana Buhociu, arhitect membru OAR

Date din regulamentul concursului

„Concursul va avea o singură etapă de evaluare a proiectelor iar membrii juriului vor analiza atât propunerile scrise cât și părțile desenate. Lansarea concursului de soluții a fost făcută în Sistemul Electronic de Achiziții Publice iar proiectele pot fi depuse până la data de 26 octombrie 2017. Pentru transparența competiției, părțile desenate vor fi postate pe site-ul Primăriei municipiului Galați sub protecția anonimatului.

Juriul va face evaluarea și va acorda punctajul în funcție de nivelul calitativ și tehnic al propunerii, originalitate și armonizarea cu specificul zonei.

Câștigătorul concursului va fi invitat să semneze contractul pentru serviciile de proiectare a soluției care a câștigat aprecierea juriului” anunţă Primăria Municipiului Galaţi.

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*