Primăria anunţă demararea programului tematic de punere în siguranță a zonelor din jurul școlilor

Primăria anunţă demararea programului tematic de punere în siguranță a zonelor din jurul școlilorBiroul de Presă al Primăriei anunţă că „după finalizarea vacanței elevilor, Primăria Galați în colaborare cu Poliția Locală demarează un program tematic de verificare a zonelor din jurul școlilor în vederea punerii în siguranță a acestora pentru elevi și pentru prevenirea faptelor de natură infracțională.

Astfel polițiști locali vor verifica aspecte precum: marcajele rutiere din preajma unităților de învățământ, indicatoare rutiere, parcări și staționări neregulamentare, blocarea căilor de acces, activitatea comercială a chioșcurilor aflate la mai puțin de 200 de m de unitățile de învățământ (să nu prezinte la vânzare produse expirate, tutun, alcool etc).

De asemenea polițiștii locali vor patrula periodic în preajma unităților de învățământ pentru a preîntâmpina apariția unor fapte de natură infracțională.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: «Am discutat cu colegii noștri și am decis ca astfel de acțiuni să fie făcute cât mai des cu putință tocmai pentru a preveni apariția unor situații neplăcute. Siguranța elevilor este o prioritate chiar și când vorbim despre zonele de dincolo de curtea școlii»”.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*