Primăria a dat „undă verde” modernizării Talciocului. Contractul este în valoare de 5,8 milioane lei

Municipalitatea a lansat pe sistemul electronic de achiziții publice procedura de desemnare a firmei cu care va fi încheiat contractul pentru lucrările de modernizare a Talciocului. „Până pe data de 2 octombrie așteptăm ofertele agenților economici care doresc și au capacitatea să preia lucrările de extindere a Talciocului. Această locație este amenajată parțial cu dotări cu mult depășite și spații improprii atât pentru comercianți cât și pentru cumpărători. Cerințele conform referatului de necesitate prevăd realizarea unor spații destinate alimentației publice, spații destinate comercianților cu dotări la standardele actuale, spații pentru parcarea autoturismelor, refacerea rețelei de iluminat și reamenajarea zonelor verzi”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

În proiect este prevăzută construirea și amenajarea unor spaţii destinate alimentaţiei publice, spaţii administrative, spaţii destinate comercianţilor particulari, o parcare acoperită cu 96 locuri şi grupuri sanitare. Toate spaţiile vor fi racordate la reţeaua electrică şi la reţeaua de apă şi canalizare. Valoarea estimativă a proiectului este de 5.813.000 lei, fără TVA.

„Va fi o zonă administrativă și va fi și o zonă de food – deși sună prea pompos. Talciocul va fi acoperit, va fi o hală, așa cum este normal să fie. Vor fi condiții decente. Pe zona care va rămâne liberă va fi o parcare care să deservească atât Talciocul, cât și cetățenii din zona limitrofă. Va fi amenajat și un parc cu locuri de joacă pentru copii, cu o suprafață consistentă, pentru că în acea zonă nu există locuri de joacă. Nu în ultimul rând, acolo va fi și o zonă pentru grătare”, a mai precizat  primarul.

Lucrările ar trebui să fie finalizate până la jumătatea anului viitor.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*