„POT SĂ ZBOR SPRE VIITOR” E CÂŞTIGĂTOR! Un proiect APCA Galaţi

10 proiecte câştigăto„POT SĂ ZBOR SPRE VIITOR” E CÂŞTIGĂTOR! Un proiect APCA Galaţiare – atâtea numără concursul Raiffeisen din acest an. 10 din toată ţara. Unul dintre ele din Galaţi. Unul pentru care gălăţenii au votat pentru a fi cât mai sus pe lista proiectelor selectate. De fapt – un adevărat lanţ al binelui online, aşa cum declară înşişi organizatorii proiectului – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copii cu Autism, Galaţi (APCA).

Proiectul APCA “POT SĂ ZBOR SPRE VIITOR” a fost apreciat de juriu cu nota 9,51 în competiția de granturi Raiffeisen Comunități.ro, ediția 2015.

Astfel, în curând, „binele făcut online” de către toţi cei care au votat se va întoarce în comunitate, la 100 de familii cu copii cu autism, care vor avea acces la terapie bazată pe noile tehnologii, astfel încât micuții să aibă șanse mai mari de recuperare.

Pe scurt, iată ce cuprinde proiectul „POT să ZBOR spre VIITOR”, pentru care APCA a câștigat un grant de 10.000 de euro de la Raiffeisen:

  1. Se va suplimenta dotarea de la asociație cu 2 table interactive destinate terapiei 1 la 1 și celei de grup. Se va aduce mobilier, aparatură IT și materiale specifice, astfel încât 50 de copii cu TSA din APCA Galați să beneficieze INTENSIV de avantajele sistemului de predare-învățare interactiv.
  2. Se va oferi pentru 100 de familii cu copii cu autism (50 de familii din cadrul asociației, iar 50 din afara APCA Galați) ACCES GRATUIT la o serie de aplicații utile de pe piața softurilor educaționale, grație unui catalog conceput exclusiv pentru copiii cu autism, cu ajutorul celor 100 de GENTUȚE SPECIALE distribuite GRATUIT. Pe termen nelimitat,  în funcție de evoluția și de progresele copilului, aceste familii vor putea utiliza eficient și în scop terapeutic 20 de CD-uri educative aflate în GENTUȚA SPECIALĂ.
  3. Va fi creat un model de bună practică, printr-o abordare inovativă pentru grupul vulnerabil format din copiii cu TSA, prin intermediul tehnologiei.

 Aşa cum mai scriam, cu mult curaj şi implicare, APCA nu ratează ocazia de a fi alături de părinţi şi copiii cu autism pentru că „Autismul este RECUPERABIL!”

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*