Post de contabil-șef, vacant la Penitenciarul Galați

Sursa foto: viata-libera.ro

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galați anunță, printr-un comunicat de presă că la Penitenciarul Galați a fost scos la concurs din surse externe, ȋn data de 12 iulie 2017, postul de contabil șef

„În vederea încadrării ca funcționar public cu statut special în sistemul administrației penitenciare, în corpul ofițerilor de penitenciare, Penitenciarul Galaţi a scos la concurs în data de 12.07.2017, pentru ocupare din sursă externă, un post vacant de contabil șef (funcție de conducere la nivel de șef serviciu)

Persoanele care pot ocupa acest post trebuie să aibă studii superioare, obținute cu diplomă de licență în ramura de științe economice – orice specializare sau în ramura de științe militare, informații și ordine publică – specializările management economico-financiar, precum și să dețină un certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi și de cunoaștere a reglementărilor europene dobândite conform art. 19 din Legea 500/2002.

Probele de concurs pe care candidații trebuie să le susțină sunt:

–         evaluare psihologică;

–         interviu psihoprofesional;

–         probă practică de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului;

–         probă scrisă pentru examinarea cunoștințelor teoretice.

Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Galaţi este 2 august 2017, ora 15:00.

Pentru mai multe informații privind documentele necesare  înscrierii la concurs, condițiile specifice, tematica și bibliografia necesară pentru proba scrisă, precum și detalii despre probele de concurs, persoanele interesate sunt rugate să acceseze pagina de internet a Penitenciarului Galați http://anp.gov.ro/penitenciarul-galati/, la secțiunea ”Carieră”, sau să contacteze telefonic Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Galaţi, str. Traian nr. 252, tel. 0236/479407, int. 139.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*