Poliţistul gălăţean Mihai Tâmpeanu a obţinut Medalia de Aur la Campionatul Mondial de Karate Fudokan

Mihai Tâmpeanu, polițist în în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galați, a cucerit Medalia de Aur la la proba kata individual seniori la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, organizat la sfârşitul săptămânii trecute sfârșit de săptămână la Cluj Napoca.

 El a mai obținut alte două medalii de argint la probele enbu masculin și enbu mixt, dar și o medalie de bronz la proba kata pentru echipele masculine de seniori.

 Aceste performanţe au fost obţinute în condiţiile unei competiţii acerbe, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan participând peste 2.000 de concurenți din 47 de țări.

,,Este recunoașterea supremă a milioanelor de ore de antrenament, a momentelor dificile depășite cu greu, a nevoilor și a interdicițiilor pe care le are un sportiv de performanță. Simți că ești în al nouălea cer!”, a declarat polițistul.

 Mihai Tâmpeanu are 30 de ani, este căsătorit și are un băiețel de 2 ani, despre care speră să îi calce pe urme și să urce și el într-o zi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Bravo! Felicitări!

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*