Polițiștii locali au aplicat sute de amenzi pentru parcarea mașinilor pe trotuare

Avertizările directorului Poliției Locale Galați, Petrică Hahui, că încet dar sigur va fi descurajată parcarea autoturismelor pe trotuare se conturează în creșterea numărului de amenzi aplicate.

În perioada februarie – august 2017, în cadrul Planului de măsuri “Parcarea 2017”, privind circulația autovehiculelor pe drumurile publice, program pe care Poliția Locală Galați îl derulează până în luna decembrie a acestui an, polițiștii locali au aplicat un număr de 838 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 47.160 lei.

În cele șapte luni de derulare a Planului de măsuri „Parcarea 2017”, cele mai multe sancțiuni contravenționale, 519 la număr, au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, parcarea pe spațiul verde, parcarea pe scuar, șoferii în cauză fiind amendați în conformitate cu prevederile HCL 79/2002.

În toată această perioadă polițiștii locali au făcut peste 1.000 de notificări conducătorilor auto care au parcat neregulamentar.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*