Poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi care l-au bătut pe şeful Serviciului Rutier de la Poliţia Locală

Poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi care l-au bătut pe şeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Locale Galați, Dănuț Bogdan, deoarece i-a cerut unei conducătoare auto să nu parcheze în loc nepermis.

„Este vorba despre trei bărbaţi, din comuna Braniştea, cu vârste de 34, 36 şi 41 de ani. Asupra faptei s-a deschis dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă urmând a se stabili exact care este gradul de implicare al fiecăruia dintre cei trei”, a declarat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Reamintim că şeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Locale Galați, Dănuț Bogdan, se afla în timpul liber şi a văzut o mașină parcată neregulamentar în zona Centrului Comercial Dunărea din Micro 18.

Deoarece femeia de la volan a refuzat să mute autoturismul, șeful Serviciului Rutier a telefonat la dispecerat şi imediat după această intervenţie a fost atacat de trei bărbaţi.

„Polițistul a văzut o mașină parcată neregulamentar, la volan aflându-se o femeie. I-a spus acesteia că va informa Poliția deoarece el nu se afla în timpul serviciului. Pentru că femeia a refuzat să plece, polițistul a mers în mașina sa și a sunat la dispecerat pentru verificări. Peste puțin timp, el a fost atacat de trei indivizi.

A fost lovit cu pumnii prin geamul portierei iar unul dintre atacatori a intrat în mașină și l-a bătut. De asemenea, telefonul de serviciu i-a fost spart cu intenție de agresori. După ce agresorii au plecat, polițistul a sunat la 112”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Polițistul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. El este internat la secția ORL a Spitalului Clinic de Urgență “Sf.Apostol Andrei,” având traumatism cranio-facial.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*