Sâmbătă, 4 decembrie 2021

POLITIC

Plaja Dunărea va fi scoasă la licitație. Consiliul Municipal a aprobat concesionarea plajei pe 49 de ani

Articolul precedent
AGENDA CULTURALĂ
Comentarii
 1. aals ssa spune:

  Sunt 2 variante:
  marius stan crede ca noi, cetatenii orasului, suntem toti o adunatura de retardati si chiar am crezut si am sperat ca la noi in orasul asta prosper, cu o populatie de 250000 de locuitori, va fi fezabil “cel mai mare aqualand din sud-estul europei” dar l-am ratat, probabil din vina altora din administratie, nu a lui bineinteles.
  ori domnul nostru primar chiar crede si el in aceste proiecte de basm care le scorneste (cum ar fi tunelul pe sub dunare care tot din vina altora din administratie, nu al lui, nu se va realiza) fapt ce demonstreaza ca omul este pur si simlu idiot.

 2. silvestru spune:

  ”… infrastructura si pozitionarea Galatiului s-a dovedit neinteresanta” In loc de scuze facile, mai bine s-ar fi dat cu totii peste cap sa rezolve onest si cu harnicie, problema plajei, bazinelor de inot (vreo 7-8 dar scumpe pentru cei cu venituri mici), aqualandurilor mirobolante din mintile incinse ale consilierilor. Consilierii locali si Primaria isi bat joc de galatenii platitori de taxe si au lasat de izbeliste si fara plaja un port la Dunare. HAI SA FACETI CEVA MAI MULT PENTRU ORASUL VOSTRU SI AL NOSTRU ! Unde sunt altruismul, cumpatarea, onestitatea, respectul, devotamentul, responsabilitatea ?

 3. anonim spune:

  sa il vanda dar cine il cumpara dupa aceea

 4. anonim spune:

  ca nu cred ca o sa fie cineva dispus sa cumpere

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *