Piroman plasat sub control judiciar de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Galaţi

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 5 au reţinut pe bază de ordonanţă un bărbat de 33 ani, care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat şi a două infracţiuni de distrugere prin incendiere.

“Bărbatul este bănuit că pe 3 mai, în jurul orei 20.00, ar fi provocat incendierea unor piese de mobilier dintr-o cameră a căminului Colegiului Tehnic Traian Vuia, prin aruncarea pe podea a unei ţigări aprinse.

Pe 3 septembrie, acesta ar fi provocat intenţionat un incendiu, pe strada Rizer, la locuinţa unui bărbat care obişnuia să găzduiască persoane fără adăpost.

În data de 10 septembrie, bărbatul a fost surprins în flagrant de poliţiştii Secţiei 5, în timp ce sustrăgea  mai multe bunuri dintr-un imobil situat pe strada Elena Doamna”, se spune în comunicatul IPJ Galaţi.

Poliţiştii de la Secţia 5 l-au prezentat pe hoţul piroman Parchetului de pe lângă Judecatoria Galaţi care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Pingback: Piroman plasat sub control judiciar de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Galaţi – Stiri 24 din 24!

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*