Phoenix a fost învinsă de U BT Cluj în ultima secundă de joc, după ce a condus la o diferență de 22 de puncte

În partida desfășurată la la Arena de Baschet din Bucureşti, formația Phoenix Galați a ratat în ultima secundă de joc victoria împotriva campioanei en-titre la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj.

U BT Cluj a învins Phoenix Galaţi cu scorul de 76-73 (30-49), în meciul contând pentru etapa a XXI- a Ligii Naţionale. Phoenix Galaţi a condus tot meciul, chiar şi la o diferență de 22 de puncte, dar a pierdut în final. Coşul victoriei a fost marcat în ultima secundă de Zeljko Sakici.

Phoenix a început extrem de ofensiv, clujenii au răspuns printr-o apărare agresivă și după primele 10 minute scorul a fost egal, 19-19.

Sfertul al doilea a început identic cu primul și spre final, gălăţenii s-au distanţat, la pauză tabela indicând 49-30 pentru Phoenix.

După pauză, meciul a continuat pe aceleaşi coordonate, iar bachetbaliştii lui U-BT n-au putut să revină, fiind dominaţi din toate punctele de vedere de către gălățeni. Scorul înaintea ultimelor 10 minute era 63-49.

Ultima parte a jocului a adus o întorsătură de situaţie incredibilă.

Rasic și Trey Zeigler de la U BT Cluj au tras echipa după ei şi au motivat restul coechipierilor. Când meciul se îndrepta spre prelungiri, Zeljko Sakic a reuşit o aruncare, ce a adus victoria clujenilor, scor 76-73.

Principalii marcatori pentru U-BT au fost Rasic (24 de puncte, 5 recuperări), Zeigler (13 puncte, 3 recuperări), Watson (10 puncte, 8 pase decisive) şi Barro (10 puncte, 3 recuperări).

De la Phoenix Galaţi s-au remarcat Threatt (18 puncte, 7 pase decisive), Miller (16 puncte, 4 pase decisive), Gugino (12 puncte, 7 recuperări) şi Pavlovic (12 puncte, 4 recuperări).

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*