Patru cartiere mari ale Galaţiului au rămas fără gaze. Atenţie la repornirea centralei. Reluarea alimentării în condiţii optime, astă seară până în ora 20.00

Presiune scăzută, centrale intrate în modul AVARIE

Ieri, 30 octombrie, începând cu ora 17.30 a fost înregistrată o scădere de presiune la una dintre stațiile de reglare-măsurare a gazului ce alimentează municipiul Galați, situație ce a afectat locuitorii cartierelor Siderurgiștilor Vest și Micro 16. Distrigaz Sud Rețele a mobilizat echipele sale în teren pentru tratarea și solutionarea apelurilor primite din partea clienților. Începând cu ora 20.00 nivelul presiunii a revenit la normal.

Astăzi, 31 octombrie, începând cu ora 8.00, Distrigaz a identificat din nou o problemă a reţelei prin scăderea de presiune, de această dată fiind afectați circa 16.000 de clienți din cartierele : Siderurgiștilor Vest, Micro 16, Țiglina 2 și I.C. Frimu.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt mobilizate în teren și realizează o lucrare în regim de urgență în cursul zilei. Reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toți clienții afectați se va face astăzi până la ora 20.00.

Centralele trebuie ţinute închise până la remedierea avariei

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Distrigaz SUD Reţele anunţă clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

”În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281”.

După o avarie care ţine de modul de alimentare al centralei, aparatele trebuie resetate, adică inchise şi deschise din nou.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*