Parintii fetitei care a murit muscata de caini vor sa-i dea in judecata pe medici

Ancheta medicala in cazul fetitei care a murit dupa ce a fost muscata de un caine poate dura chiar un an declara presedintele Colegiului Medicilor din Bacau. Parintii copilei sunt hotarati sa-i dea in judecata pe doctorii care nu i-au facut vaccinul antirabic.

Dupa sesizarea primita de la Directia de Sanatate Publica, s-a deschis o ancheta disciplinara in cazul celor 3 medici care au consultat-o pe fetita dupa ce a fost muscata de caine si pana cand aceasta a incetat din viata.

“Se vor audia toti medicii, parintii, alte cadre medicale implicate. S-ar putea sa fie ceva de durata poate sa se lungeasca si la un an”, a declarat presedintele Colegiului Medicilor, Elena Stanga.

Mama copilului mort e nemultumita ca ancheta dureaza atat de mult si vrea sa isi caute dreptatea in Instanta.

“Am fost la un avocat ii dam in judecata pe doctori. Ca ei sunt vinovati si nu ar trebui sa dureze atat de mult, pentru ca stie cine e vinovatul. Deocamdata am depus plangere”, a spus mama copilului.
Fetita in varsta de cinci ani, originara dintr-o comuna din Bacau, a fost  muscata de un caine in luna decembrie. Copilul a murit in noaptea de 25 spre 26 februarie, la spitalul de Boli Infectioase din Iasi. Sanctiunile disciplinare pe care le pot primi medicii sunt avertisment, mustrare sau chiar ridicarea dreptului de libera practica.

Articol preluat de la: www.live-news.ro

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*