Pantofi „Gucci” chinezeşti în valoare de peste 170.000 de euro, reţinuţi de vameşi

Pantofi „Gucci” chinezeşti în valoare de peste 170.000 de euro, reţinuţi de vameşiControlul efectuat asupra unui container cu mărfuri sosit din China pentru o firmă bucureşteană a scos la iveală aproape 3.000 de perechi de încălţăminte sport pentru copii, posibil contrafăcute, în valoare de 172.800 de euro.

„În data de 6 ianuarie 2016, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, acţionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit al unui container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti. Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au reţinut  2.880 perechi încălţăminte sport pentru copii, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală GUCCI. Valoarea acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 172.800 euro”, precizează un comunicat remis de Direcţia Regională Vamală Galaţi.

Autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun, se mai arată în comunicat.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*