Până pe 8 iunie, dr. Jeff Young, de la „Animal Planet”, va consulta gratuit animăluțele de companie ale gălățenilor

Până pe 8 iunie, dr. Jeff Young, de la „Animal Planet”, va consulta gratuit animăluțele de companie ale gălățenilorÎn aceste zile se află la Galați un celebru realizator de la postul de televiziune „Animal Planet”, dr. Jeff Young, care împreună cu echipa sa va oferi consultații și tratamente pentru cățelușii și pisicile gălățenilor.

Jeff Young este realizatorul emisiunii „Rocky Mountain Vet” de la „Animal Planet”. În 1989 a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară de la Universitatea de Stat Colorado, din Statele Unite, iar în 1990 a înființat Planned Pethood Plus Incorporation, o clinică low-cost la care sunt oferite servicii de îngrijire veterinară la prețuri accesibile. În anul 2000 a inițiat Proiectul „Planned Pethood International”, un proiect pentru sterilizarea câinilor și pisicilor şi pentru specializarea medicilor veterinari în noi tehnici de sterilizare. În cadrul „Planned Pethood International” au fost înființate două clinici, la Bratislava, în Slovacia și la Merida, în Mexic.

Dr. Young a sterilizat personal peste 160.000 de animale și a instruit peste 300 de medici veterinari din întreaga lume.

Dr Jeff Young și echipa sa au participat sâmbătă la un seminar tematic organizat de Fundația Susy Utzinger din Elveția și Asociația „Ajutați-l pe Lăbuș”.

În opinia sa, sterilizarea este singura metodă eficientă prin care să fie ținute sub control populațiile de câini și pisici de pe străzile orașelor, pentru că doar prin sterilizare în masă aceste populații pot fi ținute sub control. Exterminarea în masă a câinilor și pisicilor are ca urmare ocuparea nișelor ecologice în care se aflau acestea de șobolani, care sunt cu mult mai greu de ținut sub control.

Pe 7 iunie, Jeff Young și echipa sa vor steriliza gratuit câinii cazați la padocul Asociației „Ajutați-l pe Lăbuș”.

Consultații medicale gratuite pentru cățelușii și pisicile din Galați.

Consultațiile sunt acordate la padocul Asociației „Ajutați-l pe Lăbuș”. Programările se fac la numerele de telefon 0723.630398 și 0724.374354.

Este bine ca în cazurile animalelor care au antecedente în privința unor afecțiuni, proprietarii să aducă documente referitoare la diagnostice și tratamente. În cazurile în care este vorba de afecțiuni care să impună efectuarea unei radiografii, ar fi bine ca proprietarii să se ocupe de aceasta, întrucât la padoc nu există posibilitatea efectuării radiografiei.

Consultațiile vor fi filmate pentru o viitoare emisiune difuzată la „Animal Planet” și cei care vor fi selectați vor trebui să își dea acordul pentru a fi filmați.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*