Oţelul va juca până la sfârşitul acestui an pe Stadionul… Oţelul

Oţelul va juca până la sfârşitul acestui an  acest an pe teren propriu

Sursa foto: sptfm.ro

Astăzi, 12 noiembrie 2015, în urma discuţiilor primarului Marius Stan cu conducerea ArcelorMittal, s-a hotărât ca echipa de fotbal a Galaţiului să joace toate meciurile pe care le mai are de disputat acasă. Stadionul Oţelul va găzdui aşadar cu aprobarea ArcelorMittal jocurile Oţelul Galaţi până la sfârşitul anului.

„Mulțumesc public, încă o dată, conducerii Combinatului ArcelorMittal pentru înțelegerea de care dă dovadă și pentru implicarea pe care o are în viața comunității gălățene. Echipa Oțelul Galați, prin tot ce a reprezentat și încă reprezintă ea pentru acest oraș, merită să joace pe stadionul care a consacrat-o. În egală măsură, suporterii Oțelului, care i-au fost alături la bine, dar mai ales la greu, merită să-și susțină favoriții pe stadionul pe care au trăit cele mai mari bucurii. Acest lucru l-au înțeles și cei din conducerea ArcelorMittal, cărora le mulțumesc”, a declarat primarul Marius Stan.

Marius Stan îşi menţine poziţia afirmată anterior, aceea de preluare a stadionului „Oţelul” de către municipalitate, conducerea ArcelorMittal arătând deschidere în acest sens. Reprezentanţii combinatului gălăţean au propus chiar deschiderea unor runde de negocieri pe această temă.

„Cred că ar fi benefic pentru întreaga comunitate gălățeană, pentru sportul local și pentru viitorul fotbalului din Galați ca baza sportivă Oțelul să intre în patrimoniul municipalității. Este o arenă pe care echipa Oțelul a obținut cele mai mari performanțe din istoria fotbalului gălățean, performanțe care au devenit un brand al Galațiului”, a mai spus primarul Marius Stan.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. singura si unica veste buna

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*