Oțelul a promovat în Liga a 3-a la finalul unui meci dramatic, învingând Unirea Mircești în minutul 87

Oțelul a promovat în Liga a 3-a la finalul unui meci dramatic, învingând Unirea Mircești în minutul 87La meciul susținut sâmbătă seara (24 iunie 2017) de Oțelul, pe stadionul Oțelul, în compania Unirii Mircești, a fost ca în vremurile bune. Cei peste 9.000 de spectatori și-au adus de acasă drapelele și eșarfele și au făcut o atmosferă fulminantă.

A fost un meci cu miză mare, după ce în meciul tur al barajului de promovare în Liga a 3-a susținut de Oțelul pe terenul Unirii Mircești, ieșenii obținuseră victoria la limită, cu 1-0. Oțelarii au fost însoțiți la Mircești de 200 de fani, ar fi putut decide calificarea încă din tur, dar starea foarte proastă a terenului i-a împiedicat să își facă jocul.

În meciul de sâmbătă oțelarii au deschis scorul încă de la debutul partidei, în minutul 6, prin Ruben Codreanu, însă golul calificării a întârziat până în ultimele minute de joc, așa că aproape întreaga partidă s-a desfășurat dramatic, cu faze la ambele porți, la scorul general 1-1.

Oțelul a promovat în Liga a 3-a la finalul unui meci dramatic, învingând Unirea Mircești în minutul 87Emoțiile su fost spulberate în minutul 87, când Robert Ciurea a marcat golul promovării, la 2-0 pentru Oțelul în retur scorul general devenind 2-1.

Meciul a fost arbitrat de centralul Ovidiu Petru Oprea,  asistat de Adrian Bogdan Banu şi Constantin Pantilimonescu, toți trei din Ploiești.

La finalul partidei, suporterii au încercat să intre în teren pentru a sărbători promovarea în Liga a 3-a, dar jandarmii le-au barat drumul.

Reamintim că în Liga a 4-a Oţelul a avut un parcurs „en fanfare”, devenind campioană județeană cu 26 de victorii și un golaveraj excepțional: 185-14!

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

2 Comments

  1. in ciuda faptului ca pierduse meciul tur al sansei de promovare dar a aratat ca a putut castiga returul al sansei de promovare in a treia liga bravo lor ca nu s-au lasat si ca au spiritul asta de luptatori in ei sigur ca si suporterii i-au incurajat la greu le-a dat si speranta ca se poate

  2. un lucru stiu sigur echipa asta trebuie sa o iubeasca multi oameni multi suporteri adica pentru ca sunt oameni care nu prea ar vrea sa sustina proiectul acesta ca nu ar merge sau ceva sau ca nu e echipa lor aia cu care tineau inainte cu palmaresul care il avea da dar aici nu e usor daca nu ai bani suficienti si ar fi pacat ca niste oameni care iubesc acest sport au decis ca aceasta echipa sa mearga mai departe deocamdata repet palmaresul nu poate fi achizitionat sa ajunga echipa intai sa aiba mai multi suporteri care sa contribuie cu bani pentru ca clubul asta are prea putini suporteri dar bineinteles ca multi nu vor sa contribuie ca trebuie sa dea bani mereu asa este dar echipa asta are nevoie acum e alta situatie una mai delicata numai este ca echipa aia care avea palmares si nu trebuia sa dai bani sa ajuti echipa oricum si suporterii s-au saturat de uniri si alte lucruri din astea gata asta este un proiect curat are antrenor presedinte insa fara patron lumea stie ca e mai bine asa ca nu ii mai fura nimeni

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*