Operațiune de salvare dramatică a echipelor de la ISU. Opt persoane scoase dintre zăpezi cu șenilata

Operațiune de salvare dramatică a echipelor de la ISU. Opt persoane scoase dintre zăpezi cu șenilataO situație dramatică era înregistrată, joi seara, pe DN24D, în zona comunei Cuca, unde 15 autovehicole, în care se aflau 25 de persoane, rămăseseră izolate între zăpezi după ce traficul fusese blocat din cauză că în zonă derapaseră două autovehicole de mare tonaj.

 Echipele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au intervenit cu șenilata și o ambulanță SMURD pentru victime multiple, pentru salvarea a opt persoane cu vârste între 5 şi 80 de ani, printre care un copil și mama acestuia, două femei însărcinate și o bătrână și un bătrân care erau bolnavi și trebuiau transportați la spital.

 Salvatorii au reușit să transporte cu șenilata la ambulanța SMURD toate cele opt persoane aflate în dificultate, după care a urmat drumul dificil al ambulanței pe DN24D, care fusese închis din cauza zăpezii viscolite de pe carosabil și a poleiului.

Abia în jurul orei 2.00 dimineața ambulanța SMURD a ajuns la Secția de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență, unde adulții au fost preluați de personalul de gardă, copilul fiind transferat la Spitalul Clinic pentru Copii.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*