O zi plină de cadouri împărţite în „Autobuzul lui Moş Crăciun”

O zi plină de cadouri împărţite în „Autobuzul lui Moş Crăciun” Duminică nu rataţi o plimbare specială şi plină de cadouri alături de cei mici. Moş Crăciun se va plimba cu autobuzul prin Galaţi pe 21 decembrie, pe traseul 102 ( Micro 19 – Parcul CFR), începând cu ora 12.00 şi până la ora 18.00. Acţiunea este organizată de Centrul de Iniţiativă Comunitară în parteneriat cu Transurb şi îşi propune să-i ajute pe cei mici să-i transmită Moşului dorinţele lor.

Aflată la a III-a ediţie, sub sloganul «Inimă bună de la Moş Crăciun», „activitatea este destinată celor mai tineri locuitori ai Galațiului și se străduiește să păstreze în suflete magia  sărbătorilor de iarnă într-o atmosferă caldă şi prietenească.

O zi plină de cadouri împărţite în „Autobuzul lui Moş Crăciun”

Autobuzul lui Moș Crăciun este o dorință devenită realitate pentru locuitorii Galațiului şi a pornit la inițiativa unor tineri care dăruiesc ceea ce şi-au dorit săprimească: zâmbet, lumină, încredere şi căldura unei bucurii împărtășite alături de prieteni” se arată în comunicatul Centrului de Iniţiativă Comunitară (CIC).

Prin această activitate, voluntarii CIC și partenerii lor, continuând tradiția acțiunii „Autobuzul lui Moș Crăciun”, doresc să promoveze  spiritul civic şi iniţiativele sociale  ce aduc plus valoare oraşului nostru.

„Este în puterea noastră ca şi în preajma Sărbătorilor de iarnă să putem dovedi că iubirea și generozitatea sunt noțiuni ce se materializează în fapte. Comunitatea suntem noi”, afimă Ionuţ Glăvan, preşedintele CIC.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

8 Comments

 1. alecsa argentina says:

  Da o idee buna si chiar mia placut

 2. Care autobuz? Azi am fost in micro 19 ,cu fetita,la ora 11 si 30 de min. sa asteptam autobuzul mosului si doamna de la bilete a zis ca nu mai e, sa ne ducem pe ruta lui 9 si asa am facut. Ne-am asteptat sa fie frumos, ca anul trecut, sa vorbesca copilul cu Mosul pentru ca asta isi dorea,sa cante in cor colinde.

 3. Multumim organizatorilor!

 4. piatradarius says:

  Undem il gasim pe mos craciun

 5. piatradarius says:

  Vreau sa stiu unde il gasim pe mos craciun

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*