O vară minunată pe Coasta Amalfitană!

Pentru că vara vine cu gust de vacanţă la soare, în această săptămână, agenţia de turism SMART Travel vă propune un sejur într-una dintre cele mai frumoase zone ale Italiei, o zonă înţesată de tradiţie, de culori, de vechi şi nou, de turişti şi de ce nu, de gusturi de neuitat!

HAI PE COASTA AMALFITANĂ!

Cu 199 EURO/persoană în care ai inclus ZBOR , CAZARE 4 NOPŢI şi MIC DEJUN.

Coasta Amalfi, alături de insula Capri, reprezintă una dintre cele mai populare regiuni în rândul turiştilor din întreaga lume. Şi pe bună dreptate! De la nenumăratele monumente artistice ce dăinuie de secole, la minunile lumii antice, trecând prin peisajele spectaculoase, plajele primitoare şi, evident, bucătăria mediteraneană celebră în întreaga lume, aceasta regiune este ‘must see’

Poti vedea Amalfi cu autobuzul, scuterul, trenul sau o maşină închiriată. Iată ce îţi propune SMART Travel:

Zbor DIRECT

26-30 SEPTEMBRIE 2017

Zboruri

‎sept. 26 București H. Coandă – Napoli 14:15 – 15:20 (W6 3153)

sept. 30 Napoli – București H. Coandă 16:00 – 19:00 (W6 3154)

Cazarea
Opţiunea 1:  
Hotel Metropole 3*
Staţiune:
 Sorrento
Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Metropole este situat într-o zonă verde, la 20 de minute de mers pe jos de Corso Italia, strada principală din Sorrento. Acesta are vedere panoramică la Golful Napoli, un restaurant şi o piscină în aer liber.
Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi au un balcon sau un patio. Acestea sunt decorate într-un stil mediteranean simplu şi includ o baie privată, TV prin satelit şi acces gratuit la Wi-Fi.

Opţiunea 2 
Hotel Santa Lucia 3*

Staţiune: Minori
Hotelul Santa Lucia se află la doar 100 de metri de plaja din Minori şi la câţiva paşi de centrul oraşului, oferind camere confortabile, convenabile şi primitoare.
Camerele de la Santa Lucia sunt spaţioase şi bine decorate. Cele mai multe au balcon propriu şi TV prin satelit şi toate se bucură de acces la internet Wi-Fi.
Puteţi folosi, de asemenea, punctul de internet de la recepţie, iar personalul săritor de aici va fi bucuros să organizeze excursii pentru dvs.

Contactează Agenţia SMART Travel şi vei primi o ofertă personalizată. Îi poţi găsi pe strada Domnească nr.29, vizavi de WinMarkt Modern, de la 10.00 la 18.00 sau la numărul de telefon 0748 043 277.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*