Luni, 17 ianuarie 2022

POLITIC

O săptămână cu transport public exclusiv. Concluzii: veniturile Transurb au crescut de patru ori

Comentarii
 1. Benchia Georgiana spune:

  Eliminarea vânzării biletelor în autobuz nu este o opțiune. Oamenii sunt grăbiți și exista locuri de unde nu poți cumpăra bilete sau nu știi de unde sa cumperi . Cabinele din stații au program pana la ora 16, ar înrăutăți situația care oricum mai are nevoie de ajustări . Autobuzele trebuie sa fie la intervale mai scurte de timp, de exemplu 26 este din jumătate în jumătate de ora, măcar atat dacă nu se suplimentează numărul autobuzelor . Trebuie adus la cunoștință și faptul ca traseele cu rute asemănătoare precum 11 22 18 sunt unul în spatele celuilalt și dacă nu prinzi niciunul stai 15 minute în stație … sper ca vom călători mai sigur și fără neplăceri în viitor .

  1. teo spune:

   Sa stiti ca 15 min de asteptat un autobuz nu e mult. Nici in tarile civilizate nu exista mijloc de transport din 5 in 5 min. Ar fi un haos rutier. In Dublin unde ma aflu momentan cel mai mic interval este de 15 minute sau 20. Invatati orarul si nu mai fiti atat de grabiti. Respectati mijloacele de transport in comun si fiti deschisi.

 2. adina spune:

  Pe Regiment 11 Siret nu stiu cine a facut traseele, dar sant varza, am stat si 40 de minute in Francezi, traseele au ore asemanatoare, vin toate 3 autobuze deodata. Afara de faptul ca au scos microbuzele au scos si autobuzul 11 si au pus in loc 16 care vine la o ora, au scos si pe 10…..una peste alta , dezastru…nu au tinut deloc cont ca aici se afla Liceul Racovita….eu sper ca un cap luminat sa mai regandesca…..

  1. ANA spune:

   Da,exact!Un dezastru!Astepti in statii cate o jumatate de ora -cel putin-,apoi ,cand in sfarsit ajunge autobuzul,trebuie sa calatoresti in picioare!Ce mai!
   Progres ati,vrut,progres aveti!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *