O nouă reţetă de succes. Brioşele „Magic Bite” ale studenţilor gălăţeni, locul al II-lea la ECOTROPHÉLIA

briosaBrioşele „Magic Bite” – Cup cake cu merişor şi Psyllium – realizate de studenţii gălăţeni de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” au câştigat locul al II-lea la faza naţională a tradiţionalului concurs european de creaţie ştiinţifică în domeniul produselor alimentare ecologice ECOTROPHÉLIA.

Concursul s-a desfăşurat în zilele de 27 şi 28 iunie, la Miercurea Ciuc, iar la el au participat 15 echipaje studenţeşti din 12 centre universitare. Galaţiul a fost reprezentat şi de o a doua echipă, care a înscris în competiție biscuiţii fără gluten „Yam-Yam”.

Echipa „Magic Bite” a fost formată din studenţii Cătălina Teodora Stângă (III CEPA), Andreea Crăiţă (III CEPA), Andrei Sorin Bolocan (doctorand), Elena Alexandra Oniciuc (II CESA), coordonaţi de prof. drd. ing. Mihai Paul Apostol.

Este pentru al treilea an consecutiv când studenţii gălăţeni urcă pe podiumul ECOTROPHÉLIA, după ce, în anii precedenţi, au ocupat locurile I și, respectiv al III-lea. 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*