„O haină pentru bine”: Donează o haină pentru persoanele fără adăpost

Comunitatea CURĂŢAM GALAŢIUL face APEL către gălăteni, ȋndemnându-i să doneze haine pentru persoanele fără adăpost.

„În sezonul rece, dramele de lângă noi, ale oamenilor străzii se accentuează. Examenul iernii cu frigul, umezeala, şi imperativul hainelor groase e greu de trecut de cei mai vulnerabili dintre noi. Experienţa ne arată ca pentru unii, uneori, acest test al frigului e chiar de netrecut”, se spune ȋntr-un comunicat al organizației.

Comunitatea Curăţam Galaţiul iniţiază o campanie prin care îndeamnă gălăţenii să-şi doneze hainele pe care nu le mai poartă pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să facă faţă sezonului rece. Timp de 4 zile, de JOI 23 noiembrie de la ora 9, până DUMINICA 26 noiembrie ora 12, în Părculeţul din fata Disco VIP din Ţiglina 1, gălăţenii sunt invitaţi să facă o faptă bună dăruind hainele de care nu mai ai nevoie.

Pe parcursul campaniei, în fiecare zi, comunitatea Curăţam Galaţiul va colecta hainele donate pentru a le distribui persoanelor fără adăpost. La punctul de colectare sunt aşteptate pungi sau saci cu pulovere, geci, pantaloni, mănuşi, căciuli, fulare, şosete, încălţăminte groasă, şi alte lucruri care pot asigura o protecţie împotriva frigului.

Anul trecut în cadrul unei campanii similare au fost sprijinite să înfrunte iarna persoanele găzduite de la Centrul pentru Persoane fără adăpost. Centrul este ultima speranţă a celor cărora le sunt casă trotuarele, scările de bloc şi băncile din parc atunci când vremea permite.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate sau care din motive întemeiate nu se pot deplasa la punctul de colectare, la adresa de email curatamgalatiul@gmail.com  poate fi solicitată ridicarea donaţiilor de la scara blocului (pentru o bună colaborare emailul trebuie să conţină numele, adresa completa, şi numărul de telefon).

Membrii comunităţii Curăţam Galaţiul așteaptă gălăţenii de bine şi în acest an să se alăture acestui demers cu deschiere şi generozitate.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2041747226060335/

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*