O gălățeancă premiată la Festivalul Școlilor de Muzică Sanremo Junior 2017

alTriumf românesc la Festivalul Sanremo Junior! Ȋn urmă cu o săptămână, țara noastră a fost laureată la Festivalul „Internationale Della Musica Scolastica” din Italia, competiție ȋn care s-au luptat pentru marele premiu nu mai puțin de 33 de școli din ȋntreaga lume.

Gălăţeanca Alexandra Lupoae face parte dintre cei 18 copii talentaţi ai României, selectati din şapte oraşe ale ţării, care, sub coordonarea profesorului Viorel Gavrilă, formează grupul VIVOX, desemnat marele câştigător la secţiunea internaţională dedicată şcolilor de muzică din întreaga lume. Spectacolul „Diventare stelle” – „Stele în devenire”, un show muzical deosebit, sub regia coregrafei Paula Ionescu –Mitru , prezentat de copiii extraordinari ai României,  le-a mers la suflet spectatorilor şi juriului, fiind aplaudat la scenă deschisă, de la primele repetiții și până ȋn seara Galei Laureaților.

Cine este Alexandra Lupoae?

Alexandra este este una dintre vocile minunate ale Galaţiului.Este elevă în clasa a VI-a la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” Galați, secția muzica-pian și de peste 3 ani face „naveta” București-Galați, în fiecare weekend, fiind cursantă a școlii de canto VIVOX.

Primii pași ȋn muzică i-a făcut la 5ani și jumătate, la 10 ani participând deja In emisiunea Nextstar, adunând nu mai puțin de 780.000 de vizualizari pe youtube, iar ȋn prezent se pregătește intens pentru un alt show de muzică televizat, extrem de important. Micuța artistă a câștigat numeroase premii la festivaluri naționale și internaționale de profil și a mai adus  în trecut un trofeu de grup pentru oras, împreună cu Voces Galați, trofeul “Tomis” – Mamaia Copiilor 2013.

Performanța de acum , reușită ȋmpreună cu VIVOX,  reprezintă însă cea mai mare realizare, bucuria și onoarea de a reprezenta România și de a cânta imnul „Deșteaptă-te române”, la parada țărilor , din centrul orașului Sanremo,  fiind greu de descris în cuvinte.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. Enica Ionescu says:

    Aveti vreun numar de telefon a micutei vedete?Vrem sa-i propunem o colaborare.Multumim

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*