O firmă din București a preluat Plaja „Dunărea” în concesiune. Valoarea investiției, 6,25 milioane euro

 O firmă din București a preluat Plaja „Dunărea” în concesiune. Valoarea investiției, 6,25 milioane euroO veste bună pentru sezonul estival: după mai multe tentative eșuate din lipsa unor investitori interesați, în sfârșit un câștigător al licitației pentru concesionarea Plajei „Dunărea”.

„De reamenajarea acestui spațiu se va ocupa firma S.C. Karan – Business & Finance S.R.L., iar valoarea investiției conform ofertei financiare este de 6.250.000 de euro”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Raluca Andonie.

Karan – Bussines & Finance SRL București a fost înființată în 2005 și are ca obiect de activitate servicii de consultanță pentru afaceri și management.

foto 1 plaja dunareaConform datelor din ofertă, pentru teren valoarea redevenței este de 2,3 lei/mp iar pentru construcțiile ce pot fi utilizate cu amenajări minime, aflate pe teren, valoarea redevenței lunare este de 5,44 lei/mp.

Vor fi create 250 de noi locuri de muncă.

Urmează ca în termen de 20 de zile reprezentanții Karan – Bussines & Finance SRL București să semneze contractul de concesionare cu primarul Ionuț Pucheanu.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. Este o stire de 1 aprilie

  2. da chiar asa chiar e o pacaleala asta

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*