Noua generaţie Hyundai i30 lansat pe piaţa din România cu un preţ de pornire de 14.437 de euro cu TVA inclus

Pe piaţa auto din România a fost lansat noul Hyundai i30 la un preţ de pornire de 14.437 euro cu TVA inclus. Modelul este oferit în compania unei game de motorizări formată din trei propulsoare diesel şi trei pe benzină.

Noul Hyundai i30, proiectat şi dezvoltat în cadrul centrului tehnic Hyundai Motor Europe din Germania, este disponibil cu o serie de 11 culori de caroserie, iar la interior poate fi configurat  în trei versiuni cromatice de tapiţerie: negru, bej şi albastru, disponibile în material textil, piele sau combinaţie de piele şi material textil.

Hyundai i30 beneficiază de o gamă de propulsoare compusă din trei unităţi diesel şi trei pe benzină, cu puteri între 90 şi 135 CP. Acestea pot fi cuplate fie la transmisia automată, fie la una manuală, ambele dotate cu şase trepte de viteză.

În echipa standard a noii generaţii i30, constructorul auto oferă 6 airbaguri, ESP,asistenţă la pornirea îm rampă, direcţie servoasistată electric cu trei moduri de funcţionare, închidere centralizată cu telecomandă, sistem activ de management al direcţiei (VSM), oglinzi exterioare acţionate electric, aer condiţionat, geamuri electrice faţă, sistem audio radio-CD cu MP3, 4 boxe, USB şi AUX, faruri de zi cu tehnologie LED. Printre dotări se numără butonul start/stop motor, scaunele faţă încălzite, pilotul automat şi un sistem de navigaţie cu afişaj touchscreen de 7 inch.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*