Nemulţumirile angajaţilor din sănătate au ajuns pe masa preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi

Sursa foto: expressdedunare.ro

Astăzi, 3 mai 2018, reprezentanţi ai angajaţilor din domeniul sănătăţii s-au strâns în faţa Consiliului Judeţean Galaţi pentru a protesta împotriva pierderilor salariale suferite în urma modificărilor salariale din ultimele luni.

În urma întâlnirii cu liderii sindicali din domeniul sănătăţii, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a declarat:

“În momentul de faţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi sunt 120 de persoane care au pierdut din venitul lunar, adica 6% din personalul acestei unităţi medicale. Împreună cu liderii sindicali am stabilit să reanalizăm punctual salariile celor nemulţumiţi şi să găsim soluţii de compensare a sumelor care au fost pierdute din venitul lunar, fie prin acordarea de stimulente, fie ca urmare a unei decizii guvernamentale de corectare a acestor diferenţe. Am stabilit o nouă întâlnire cu liderii sindicali săptămâna viitoare, după şedinţa de guvern de marţi, 8 mai şi după întâlnirea reprezentanţilor Guvernului României cu liderii sindicali din domeniu sănătăţii, astfel încât să avem toate datele la dispoziţie pentru a găsi modalităţi de compensare a acestor sume”, anunţă Biroul de Presă CJ Galaţi.

Aproximativ 50 de angajaţi ai Spitalului Judeţean din Galaţi au protestat, astazi, în faţa sediului Consiliului Judeţean

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*