Navaliștii de la Damen, ademeniți de Irving Shipbuilding din Canada: „Angajăm navaliști pentru următorii 30 de ani”

Navaliștii de la Damen ademeniți de Irving Shipbuilding din Canada: „Angajăm navaliști pentru următorii 30 de ani”Compania de construcții navale Irving Shipbuilding din Canada, care deține Șantierul Naval din Halifax, revine la Galați pentru organizarea unui târg de joburi pentru navaliști, sub un slogan care pe site-ul firmei este postat în limba română și sună foarte hotărât: „Angajăm navaliști pentru următorii 30 de ani de construcții navale în Canada”!

Firma din Canada dorește să angajeze lăcătuși navali, dar și maiștri tubulatori, maiștri în confecții metalice și asamblare corp navă, precum și maiștri în lucrări de lăcătușerie.

Sunt și câteva posturi pentru ingineri. Irving Shipbuilding angajează „manager pentru modificări de proiectare și producție”, „planificator producție”, „coordonator navă”, „director producție” și „instructor pentru pregătire maiștri”.

foto 1Târgul de job-uri va avea loc la Hotelul Vega, pe 26 iunie, între orele 09.00 și 19.00. Un prim târg de joburi al Irving Shipbuilding a avut loc la Galați în primăvara acestui an.

Potrivit site-ului companiei, Irving Shipbuilding are o istorie respectabilă în calitate de constructor de nave din Canada, fiind constructorul a 80% din navele actualei flote a Canadei. Șantierul Naval Halifax este vârful de lance al Construcțiilor de Nave din Canada de mai bine de 125 de ani.

foto 2Irving Shipbuilding Inc. este membră a Grupului J.D. Irving Ltd., aparținând familiei Irving,  care are afaceri în mai multe domenii si opereaza  în Canada și Statele Unite.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*