MountainBike. Aproximativ 260 de participanți la cursele „Măcin Mountain Fun 2017”

MountainBike. Aproximativ 260 de participanți la cursele „Măcin Mountain Fun 2017” Cea de a 3-a ediție a „Măcin Mountain Fun”, cel mai mare eveniment sportiv din Dobrogea de Nord, ce are loc în Munţii Măcinului, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea, a adunat la start apoximativ 260 de pasionați de mountainbyke.

Pe 10 iunie, în cadrul „Măcin Mountain Fun 2017” s-a luat mai întâi startul în tradiţionalul concurs de ciclism montan „Măcin XC”, aflat la a 5-a ediție şi apoi la cel de cross montan „Măcin Cross”, aflat la a 3-a ediție, la starturile celor două concursuri participând aproximativ 260 de bykeri.

Concurenţii s-au bucurat de traseele pregătite de organizatori, iar cei mai buni au urcat pe podium şi au primit trofeele ediţiei şi premiile, în timp ce numeroşi participanţi au câştigat diferite produse oferite la tombolă.  Evenimentul a continuat seara cu un foc de tabără, cu muzică, dans, dar şi cu mâncăruri şi băuturi cu specific românesc.

foto 1 (10)„Știm că românii sunt rapizi la comentarii negative și zgârciți cu laudele (față de țări mai vestice), iar pentru că avem feedback foarte puțin, trebuie să fi ieșit foarte bine concursul! Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, de la sponsori la voluntari, de la concurenți la fotografi și vom încerca să ținem stacheta sus!”, a declarat Silviu Negoiţă, preşedintele Asociaţiei Bike Works.

Pe 11 iunie a fost cursa pentru copii „Junior Hercinic MTB” la care au luat startul circa 80 de mici biclişti şi unde cei mici, în funcţie de categoria de vârstă, au pedalat pe trei trasee diferite, iar la sfârşit câştigătorii au fost premiaţi, fiind organizată şi o tombolă.

foto 2 (7)„Ne-am bucurat să vedem atât de mulţi copii la start, în această zonă deosebită a Munţilor Măcinului. Ne dorim ca an de an să vină tot mai mulţi paticipanţi pentru că este competiţie, dar şi distracţie. Ţin să le mulţumesc în mod deosebit copiilor, părinţilor care au avut încredere în noi şi i-au lăsat să participe la concurs şi, nu în ultimul rând, sponsorilor şi voluntarilor care au făcut posibil acest concurs”, a declarat Daniel Gândac, preşedintele Asociaţiei Beetle Bike.

Concursul “Măcin Mountain Fun 2017” a fost organizat de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci, Asociaţia Mecanturist şi Asociaţia Beetle Bike.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*