Moş Crăciun va merge la şcolarii din Măstăcani prin mesagerul lui – Trupa din Centru

Trupa din Centru vă invită la un spectacol de „Suflet către Suflet”Trupa din Centru, din care fac parte cursanții clasei de Actorie din cadrul Școlii de Arte a Centrului Cultural “Dunărea de Jos”, împreună cu elevi ai Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, va „juca” luna aceasta rolul lui Moş Crăciun pentru şcolarii din comuna Măstăcani.

Miercuri, 9 decembrie 2015, începând cu ora 12.00, aceştia vor susţine în sala de spectacole a Colegiului Naţional  „Vasile Alecsandri” un eveniment caritabil – „ARTernative” ce îşi propune să strângă fonduri pentru cei care au nevoie de ajutor. “Spectacolul „ARTernative” vă invită la o incursiune în lumea muzicii şi a teatrului în care, tineri gălăţeni talentaţi îşi vor dezvălui în faţa publicului, unii chiar pentru prima oară, potenţialul lor artistic şi creativ. Vă aşteptam să îi încurajaţi şi, totodată, să sprijiniţi această iniţiativă frumoasă”, anunţă organizatorii. Din distribuţie (din partea clasei de actorie a Şcolii de Arte) fac parte Alexandru Cătălin, Aramă Iulia Teodora, Baltag Andreea, Radu Bianca Andreea, Babă Radu Teodor, Banea Miruna, Perianu Andrada, Elena Lefterache, Stan Diana Georgiana şi Dragoş Ioniţă.

Proiectul „ARTernative” este iniţiat de Raluca Penu (elevă a Colegiului Naţional „V.A.” şi a Şcolii de Arte, clasa de actorie), coordonat de Florin Toma (Profesor de Actorie în cadrul CCDJ) şi susţinut de către Centrul Cultural „Dunărea de Jos” şi Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi.

Trupa din Centru a participat anul acesta la trei festivaluri naționale de teatru pentru tineret: Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni “Florian Pittiș” de la București, Festivalul de Teatru pentru Tineret “De-a râsu’ plânsu” de la Brașov şi Festivalul de Teatru pentru Amatori SF. Gheorghe. Din cele trei manifestări teatrale, două au avut caracter competiţional, iar Trupa din Centru a fost răsplătită de două ori pentru prestaţia artistică cu premiul pentru „Cea mai bună interpretare masculină”.

 INTRAREA costă 10 Ron!

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*