Mon Charme – Maison de beauté : Brow Charme sau pensatul corect

Sursa foto: elle.ro

Stilizarea sprâncenelor este pentru multe dintre doamne şi domnişoare un pas de îngrijire extrem de important. Se vede dintr-o privire dacă zona superioară ochilor este bine conturată, corect pensată şi mai ales potrivită trăsăturilor feţei. O sprânceană frumos arcuită, pensată în armonie atât cu celelalte trăsături ale feţei cât şi cu forma lor naturală, aduce un plus de frumuseţe chipului.

Aşadar, un specialist va şti întotdeauna să cântărească, să măsoare aproape matematic dimensiunile corecte, dar va şti mai ales să penseze doar atât cât este nevoie şi în poziţia corectă, astfel încât musculatura relaxată sau prea încordată să nu ducă în eroare poziţionarea acestora, precum şi forma aleasă.

Specialiştii Centrului de Estetică Mon Charme asta fac : pensează într-o poziţie care să aducă maximum de acurateţe şi de naturaleţe în forma finală a sprâncenelor. Pensatul Brow Charme reprezintă o tehnică revoluţionară de pensat şi o completare a pensatului tradiţional cu ceară sau cu penseta pentru că este eficient, rapid şi permite o conturare mai precisă a formei.  Prima etapă a pensatului este realizată cu penseta, după care se intervine cu ața care ajută la curățarea surplusului firelor de păr.

 Etapa pensatului cu aţă presupune un fir de aţă simplă, care este înfăsurat pe degete de mai multe ori până formează un mic lasou care smulge firele nedorite din jurul sprâncenelor încă de la nivelul foliculilor.

La Centrul de Estetică Mon Charme mai poți ȋncerca  vopsirea sprâncenelor cu henna. Acest procedeu presupune atât vopsirea firelor de păr cât și a pielii, umplând astfel golurile, obținându-se un efect de pudră sau creion pe un termen mai lung.

BENEFICII

Pensatul Brow Charme oferă promptitudinea epilatului, deoarece aţa poate smulge un rând întreg de fire dintr-o mişcare, şi precizia pensetei, deoarece se pot smulge şi fire individuale. Procedeul durează în jur de 45 minute.

Citeşteşi : Larisa Enache, un numenouîn ANTREPRENORIATUL FEMININ: Mon Charme – Maison de beauté

In luna iunie vino cu prietenul/prietena la Centrul de Estetica Mon Charme și beneficiezi de pensatulB row Charme pentru 2 persoane la preț de 1.

ProcedeulBrow Charme include stilizarea sprâncenelor cu penseta, ața, produse profesionale și vopsirea sprâncenelor cu vopsea naturală.
Oferta este valabilă până la sfârşitul lunii iunie.

Programări se pot face la tel:0745758782. Centrul de Estetică Mon Charme poate fi găsit pe
Str. Nicolae Balcescu nr. 22 parter

Toate ne dorim să avem sprâncene desăvârşite, care să ne încadreze perfect faţa şi să ne scoată în evidenţă trăsăturile. Daca ţi se pare că pensatul tradiţional nu îţi oferă rezultatele dorite, atunci este cazul să încerci o metodă revoluţionară de pensat sprâncene, şi anume pensatul Brow Charme.

(P)

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*