Mircea Toader s-a transferat la PNL Sector 2 București

După ce 17 ani a făcut politică la Galați, fiind timp de trei mandate reprezentant al Galațiului în Parlament și deși este în continuare gălățean 100%, Mircea Toader a preferat să se transfere la București.

În toamna trecută, când organizația PNL Galați era un butoi cu pulbere din cauza aranjamentelor puse la cale de Victor Dobre, Nicușor Ciumacenco și George Stângă, la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare, se vorbea și de o nemulțumire a lui Mircea Toader în legătură cu aceste aranjamente, între care și înțelegerea ca pe al 2-lea loc al listei PNL pentru Camera Deputaților, rezervat foștilor membri PDL, să fie votat Nicușor Ciumacenco în locul lui Mircea Toader. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care Toader a preferat să se transfere la București.

Mircea Toader se situează pe poziție bună în cadrul conducerii centrale a partidului, la recentul Congres al PNL fiind președintele Comisiei de numărare a voturilor. Această numire e o dovadă de mare încredere. Transferul lui Mircea Toader la PNL Sector 2, imediat după conferința Județenei PNL Galați, a fost confirmat și fostul camarad de politică a lui Toader, deputatul Victor Dobre.

„Prima hârtie pe care a semnat-o George Stângă în calitate de președinte al filialei județene a fost transferul domnului Toader la sectorul 2 București, unde am înțeles că este secretarul general al filialei”, a spus Victor Dobre.

Întrebat dacă este în relații bune cu Mircea Toader, Dobre a a adăugat: „Relația e bună, nu…”.

Însă răspunsul său a fost prea puțin convingător.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*