Minivacanţă de 1 MAI pentru bugetari. Zile libere cu recuperare

Ziua de lun,i 30 aprilie 2018 va fi liberă pentru bugetari, a hotărât Guvernul României astăzi, 12 aprilie. Este vorba de o zi considerată “punte”, care face trecerea către  1 Mai muncitoresc, sărbătorit tot printr-o zi liberă, conform Codului Muncii.

Pentru recuperararea orelor de lucru, instituţiile publice pot opta fie pentru desfăşurarea activităţii sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea corespunzătoare a programului de lucru, reglementare valabilă până în 11 mai, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Anul 2018 aduce 12 zile nelucrătoare care vor pica în timpul săptămânii din cele 15 zile de sărbătoare legale.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Holaveden says:

    Ptr.Cosmin Daca tu consideri ca te-ai chinuit sa faci o facultate cum singur te-ai caracterizat si nu ai gasit un loc de munca bine platit , fa un curs de 120 de ore si vino infirmier la Sapoca. Sa vezi ce conditii bune de munca sunt. Ai de-a face cu toata lumea buna .Poti sa vii acasa batut,scuipat ,injurat si poate si cu cine stie ce boli.Pentru ca bolnavul are intotdeauna dreptate . P.S- Sa stii ca majoritatea infirmiereler au scoala de asistente medicale si unele au facultate, mai chinuitule.Daca nu te deranjeaza venitul lor de ce comentezi .

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*