Miercuri, 10 august 2022

POLITIC

Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate „fără somaţie”

Comentarii
 1. Cu ce le transporta cu tancul???

 2. Trifan Ealina spune:

  Nu au cu ce….. doar vorbe!

 3. Stane, mânca-mi-ai râla în seara de revelion, pe strazile din cartiere nu mai bagi utilaje de dezăpezire ?! Suntem înconjurați de apă şi dai apă la cisternă, căldură cu porția ( că au oamenii datorii la întreținere ) dar locuri de muncă nu faci … dacă omu’ nu are de munca f – ți ceapa mă-tii de unde vrei să-ți plătească … ai darâmat toate magazinele şi ai lăsat o grămadă de oameni fară muncă … în loc să le dărâmi mai bine le spuneai ca toate magazinele să se facă la fel să fie un aspect mai frumos nu una mai mica una mai mare una …

 4. Valerius Primus spune:

  asta e o masura buna. cu totii ne-as saturat de cocalarii care si-ar parca masna si in casa sau pe scara magzinului in loc sa faca zece pasi pe jos!

 5. Verginica Tampeanu spune:

  Cei care vor vrea sa ridicice masinile poate vin si cu lopetile,orasul are nevoie,noi pe cine amendam pentru cum sa circulat astazi in oras.

 6. Valy Benea spune:

  Se deszapezesc și străzile lăturalnice, din cartiere, că și noi plătim taxe și impozite???

 7. Doru Catalin spune:

  fomica mare dom’ primar….?

 8. masinile sunt lasate in mijlocul strazilor pentru ca le e greu sa dea la lopata pentru a-si face loc in parcare! asteptam autoritatile sa ne dea zapada din fata blocului!

 9. Era si timpul!Nu e vorba de foame,Doru Catalin,asa e normal intr-o tara civilizata!Nu incurci circulatia,doar pentru ca ai treaba chiar in acel loc!

 10. Sorin Grosu spune:

  Și unde e depozitul de „arestate” ?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *