Marți va fi învestit noul subprefect, Mihai Manoliu, fostul director al Poliției Locale

  Marți va fi învestit noul subprefect, Mihai Manoliu, fostul director al Poliției LocaleÎn Sala mare a Prefecturii Galați va avea loc marți, 13 iunie 2017, învestirea în funcţie a noului subprefect de Galați, Mihai Manoliu.

La eveniment va participa comisarul de poliție Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relația cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim că în ședința de guvern de vineri, membrii Executivului au aprobat o hotărâre de guvern  „privind încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Galați de către Olaru Răzvan-Daniel” și o altă hotărâre „privind numirea, cu carater temporar, prin detașare, în condițiile legii, în funcția publică de subprefect al județului Galați pe Manoliu Mihai”.

Mihai Manoliu, de profesie avocat, a fost consilier municipal PNL, iar din 2012 până în 2016 a fost director al Poliției Locale.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*