Marius Stan va candida la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal

Fostul primar al Galațiului, Marius Stan, și-a anunțat decizia de a candida la preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), la alegerile care vor avea loc în luna noiembrie. Stan a explicat la Dolce Sport că nu intenționa să se implice în alegerile de la LPF dacă actualul președinte al Ligii, Gino Iorgulescu, se înscria pe lista candidaţilor, dar totul s-a schimbat după o discuţie pe care fostul director executiv al Oțelului a avut-o cu actualul conducător al Ligii.

Pentru că a fost tratat cu lipsă de respect de actualul șef al LPF, Stan a luat horărârea să îl înfrunte pe Gino Iorgulescu în noiembrie, când va fi aleasă noua conducere a Ligii: „Am spus că am să candidez dacă nu candidează Gino. Dar am avut o discuţie cu Gino şi m-am decis să candidez şi dacă va candida el. A fost o discuţie aşa, puţin deplasată şi puţin lipsită de respect. Şi atunci voi candida. Îmi încalc un cuvânt. De regulă, când spun ceva în spaţiul public mă ţin de acel cuvânt. O fac pentru că mi s-a părut că am fost tratat cu lipsă de respect. Mi s-a părut un pic iritat.

Nu e un scaun pentru cineva destinat, se poate discuta orice, poţi să faci o echipă dacă ai un proiect comun, un proiect nu ca să ne fie bine, lui Stan, lui Gino sau la un terţ. Să fie bine fotbalului nostru. Cred că şi experienţa mea şi a lui ar fi adus un plus, aşa am considerat eu. Şi pe termenii ăştia am vrut să am o discuţie, care s-a închis abrupt, aşa. Înseamnă că nu vrei plusvaloare, înseamnă că vrei stagnare. Eu puteam să aduc un plus de valoare domeniului care m-a consacrat”, a declarat Marius Stan.

Gino Iorgulescu este preşedinte al LPF din noiembrie 2013, când l-a învins pe Dumitru Dragomir cu 11 voturi la 7.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*